ویزای مجارستان

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

کشور مجارستان عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به ویزا شنگن می باشد و در ایران نیز سفارت دارد . حضور شخص متقاضی برای انجام مصاحبه و انگشت نگاری و مدارک مورد نیاز در زمان تعیین شده از طرف سفارت الزامی می باشد.

study in hungary  1 big

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتلآماده خدمت به متقضیان است.

آدرس سفارت مجارستان

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

آدرس و تلفن سفارت مجارستان جهت مراجعه حضوری : خیابان شهید کلاهدوز - خیابان دروس - میدان هدایت - کوچه شادلو - پلاک 10

تلفن : ۲۲۵۵۰۴۵۲ - ‏۲۲۵۵۰۴۶۰‏

نشانی اینترنتیwww.mfa.gov.hu

مدارک مورد نیاز ویزا مجارستان

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور مجارستان :

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  • فرم درخواست ویزا
  • کارت ملی و شناسنامه .
  • 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  • نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران) .
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل)
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته).
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان).
  • بیمه مسافرتی .
  • سند مالکیت ( در صورت وجود)
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما

امروز

.
يكشنبه 2 مهر 1396.
تاریخ شمسی :
الأحد 4 محرم 1439.
تاریخ قمری :
Sep 24 2017.
تاریخ میلادی :

درباره ما

تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتل آماده خدمت به متقضیان می باشد.

http://visaforvisa.com

تهران - ضلع جنوب غربی پل سید خندان - خیابان برازنده - پلاک 48 - واحد 1

تلفن:02187170

عضویت در خبرنامه

شما اینجا هستید: Homeکشورهای عضو شینگن مجارستان