ویزای لیتوانی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

ویزای توریستی لیتوانی به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درلیتوان اقامت خواهند داشت.برای تقاضای ویزای لیتوان (ویزای کشورهای شنگن)، حضور متقاضی در سفارت لیتوانی الزامی با تمامی مدارک لازم  می باشد و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال لیتوان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتلآماده خدمت به متقضیان است.

توجه : به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان (از می تا اکتبر) و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دست کم دو هفته زمان می‌برد. لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

 

آدرس سفارت لیتوانی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

در ایران سفارت لیتوانی وجود ندارد و نزدیکترین سفارت لیتوانی به ایران در شهر آنکارا کشور ترکیه می باشد .

مدارک مورد نیاز ویزا لیتوانی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور لیتوانی :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران)
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل)
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان)
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود )
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

همچنین هموطنان ایرانی می توانند با ثبت و یا خرید شرکت در لیتوانی اقامت لیتوانی و اروپا را پس ار چند سال دریافت نمایند . جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

امروز

.
جمعه 1 بهمن 1395.
تاریخ شمسی :
الجمعة 22 ربيع ثاني 1438.
تاریخ قمری :
Jan 20 2017.
تاریخ میلادی :

درباره ما

تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتل آماده خدمت به متقضیان می باشد.

http://visaforvisa.com

تهران - ضلع جنوب غربی پل سید خندان - خیابان برازنده - پلاک 48 - واحد 1

تلفن:02187170

عضویت در خبرنامه

شما اینجا هستید: Homeکشورهای عضو شینگن لیتوانی