درباره سوئد

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

سوئد کشوری سردسیر در شمال اروپا و در شبه جزیره‌ی اسکاندیناوی می باشد که در قدیم قلمروی وایکینگ‌ها بوده است. جمعیت این کشور نزدیک به ۱۰ میلیون نفر و از نظر وسعت چهارمین کشور بزرگ اروپا محسوب می‌شود. با این‌حال به خاطر سردسیر بودن نقاط شمالی‌ سوئد، بیشتر جمعیت آن در جنوب سوئد متمرکز شده‌اند

سوئد

مطالعه بیشتر...

ویزای سوئد

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ویزای توریستی سوئد به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درسوئد اقامت خواهند داشت.برای تقاضای ویزای سوئد (ویزای کشورهای شنگن)، حضور متقاضی در سفارت سوئد الزامی با تمامی مدارک لازم می باشد و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال سوئد در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتلآماده خدمت به متقضیان است.

مدارک مورد نیاز ویزا سوئد

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

مدارک مورد نیاز جهت ویزا دیدار از دوستان و خویشاوندان :

شما نیاز به ویزای شنگن از نوع توریستی(نوع C) داریدشما بعنوان فردی که از ایران قصد بازدید اقوام یا دوستان و آشنایان خود در سوئد را دارید بایستی مراحل مشخصی را طی کنید و مدارکی که در زیر به آنها اشاره می شود را تهیه نمایید.

الف) مدارکی که توسط فرد یا افراد دعوت کننده در سوئد بایستی تکمیل و به فرد یا افراد بازدید کننده در ایران ارسال شوند:فرم دعوتنامه ستی توسط فرد میزبان شما در سوئد یا شخصی که دعوتنامه را برای شما می فرستدتکمیل و ارسال شود.در فرم دعوتنامه، اطلاعاتی در ارتباط با نسبت شما با فرد معرف در سوئد و اطلاعات دیگری از دلایل سفر و مشخصات فردی شما باید درج شود.فرم دعوتنامه از سایت اداره مهاجرت سوئد بصورت آنلاین قابل تهیه و چاپ است.-فرد دعوت کننده در سوئد باید یک برگه دیگر به نام برگه مشخصات فردی یا پرشون بویس را ضمیمه فرم دعوت نامه خود نماید و با پست یا بصورت ایمیل یا فکس برای فرد یا افراد بازدید کننده در ایران ارسال نماید.دراین برگه که فرد دعوت کننده آن را از اداره مالیات سوئد(Skatteverket) دریافت می کند، مشخصات فردی و ثبت احوالات او درج شده است.شخص میزبان شما می تواند حتی بدون مراجعه حضوری به اداره مالیات سو،این فرم را بصورت آنلاین تهیه و چاپ کند.

ب) مراحل و مدارکی که بایستی توسط شخص یا اشخاص بازدیدکننده در داخل ایران انجام و ارائه شود عبارتند از:برای دریافت ویزای توریستی سوئد،شما بایستی مدارکی کهخودتان از شخص دعوت کننده در سوئد دریافت کرده اید را با مدارکی که در زیر به آنها اشاره می شود را جمع آوری کنید تا بتوانید برای دریافت ویزا اقدام کنید.فهرست مدارکی که شما بعنوان بازدیدکننده موظف به تهیه آنها هستید به قرار زیر است:فرم درخواست ویزای شنگن یا توریستی که بایستی توسط فرد یا افراد بازدید کننده تکمیل و امضا شود. توجه کنید که زمان و بازه زمانی بازدیدی که در فرم ویزای شنگن ذکر می کنید لزوما با توجه به اینکه در مرحله اقدام برای ویزا و با توجه به مشخص نبودن نتیجه اقدام طبیعتا هنوز بلیت هواپیمای خودتان را تهیه نکرده اید می تواند یک بازه زمانی نهایتا روزه باشد اما می تواند خیلی دقیق هم نباشد.مثلاذکر می کنید از ابتدای ماه جون تا انتهای ماه آگوست.فرم اطلاعات خانواده که بایستی توسط فرد یا افراد بازدید کننده تکمیل و امضاء شود. ارائه گواهی بانکی موجودی حساب و همچنین پرینت گردش حساب که به نوعی ثابت کند که شما در بازه زمانی بازدید از سوئد امکان تامین هزینه های سفر خود را دارید.این حساب بانکی حتما بایستی به نام خودتان باشد و تاریخ تهیه آن نیز نبایستی قدیمی تر از سه ماه پیش باشد.در صورتی که فرد دعوت کننده شما در سوئد حاضر به تقبل هزینه های شما باشد،بایستی یک گواهی بانکی از وی دریافت و ارائه کنید که ثابت کند تمامی هزینه های خورد و خوراک و اقامتی شما توسط وی تامین می گردد. ارائه اصل و کپی گواهی استخدام یا اشتغال به کار،فیش حقوقی و نامه مرخصی برای کارمندان ادارات،پرینت فیش حقوقی و گواهی بازنشستگی برای مستمری بگیران و بازنشستگان دولت،پروانه یا جواز کسب برای افراد با مشاغل آزاد،نامه اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و اصل و کپی سند ملکی خانه،زمین،مغازه و مستغلات برای سایر افراد با مشاغل مختلف.رونوشت(کپی) از تمامی صفحات گذرنامه معتبر،شناسنامه و کارت ملیتوجه داشته باشید که در صفحه ی عکسدار گذرنامه شما بخشی مربوط به امضاء مالک گذرنامه وجود دارد که بایستی این بخش را امضاء کرده باشید.دو قطعه عکس جدید پاسپورتی ،زمینه سفید،تمام رخ،روتوش نشده عکس بانوان بایستی به گونه ای باشد که تمامی صورت و نیز گوش ها در آن کاملا مشخص باشند. که در حال حاضر یورو است.این هزینه را در زمان تحویل مدارک در سفارت سوئد در تهران بصورت ریالی می پردازید.فهرست کامل مدارک مورد نیاز در قالب یک فایل نحوه اقدام برای ثبت درخواست ویزا و تحویل مدارک به سفارت سوئد در تهراندر حال حاضر،دو راه برای ثبت درخواست و تحویل مدارک وجود دارد:

- راه غیرحضوری و ثبت درخواست ویزا از طریق اینترنت و بصورت آنلاین

- راه حضوری یا رزرو وقت ملاقات از قبل و سپس مراجعه فیزیکی به سفارت سوئد در تهران در زمان مقرر شده.راه غیرحضوری و ثبت درخواست ویزا بصورت آنلاین در سایت این راه قطعا بهترین و راحت ترین و سریعترین راه ثبت درخواست ویزاست اما بایستی توجه کنید که تمامی مدارک شما بایستی بصورت فایلهای الکترونیکی از پیش چاپ و اسکن شده باشند تا بتوانند در طی مراحل ثبت درخواست قابل ضمیمه شدن باشند.شما می توانید پس از آماده کردن تمامی مدارک موردنیاز، برای ثبت آنلاین درخواست خود اقدام کنید.پس از تکمیل مراحل و ضمیمه نمودن تمامی مدارک موردنیاز در سایت،به شما یک وقت ملاقات داده می شود تا در آن زمان فرد یا افراد بازدید کننده به سفارت سوئد در تهران مراجعه کنند.راه حضوری و مراجعه فیزیکی به سفارت سوئد در تهران پس از تهیه کامل مدارک ،شما می توانید بصورت آنلاین و از راه اینترنت برای گرفتن وقت ملاقات از سفارت سوئد در تهران اقدام کنید.

آدرس سفارت سوئد

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

آدرس سفارت سوئد در تهران : خیابان پاسداران - بعد ازفرمانیه - خیابان بوستان - نبش کوچه نسترن پلاک 27

تلفن   :   23712200

  وب سایت سفارت سوئد در تهران :www.swedenabroad.com

امروز

.
شنبه 6 خرداد 1396.
تاریخ شمسی :
السبت 2 رمضان 1438.
تاریخ قمری :
May 27 2017.
تاریخ میلادی :

درباره ما

تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتل آماده خدمت به متقضیان می باشد.

http://visaforvisa.com

تهران - ضلع جنوب غربی پل سید خندان - خیابان برازنده - پلاک 48 - واحد 1

تلفن:02187170

عضویت در خبرنامه

شما اینجا هستید: Homeکشورهای عضو شینگن سوئد