درباره کشور دانمارک

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

موقعیت جغرافیایی

این کشور، کوچکترین کشور اسکاندیناوی است ( نصف اندازه Maine است). دانمارک، ناحیه های دشت مانند و زمینهای پستِ شبه جزیره یولند را اشغال کرده است. این کشور همچنین از چندین جزیره در دریای بالتیک تشکیل شده است که دو تا از بزرگترین جزایر آن، شیلند و فون است که کپنهاگ در جزیره شیلند واقع شده است.

دانمارک

مطالعه بیشتر...

ویزای دانمارک

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

دانمارک، یکی از کشورهای عضو قرارداد شنگن می باشد و ویزای توریستی دانمارک، به صورت ویزای توریستی شنگن در سفارت تهران صادر می‌شود.

ویزای دانمارک

افراد خارجی که ویزای شنگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت. ویزای توریستی شنگن عموماً برای دو هفته صادر می‌شود و شخص متقاضی اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را در هیچ‌کدام از کشورهای گروه شنگن ندارد.

برای تقاضای ویزای دانمارک (ویزای کشورهای شنگن) حضور متقاضی الزامی و با همراه داشتن مدارک لازم مصاحبه انجام می‌شود. اولین مرحله برای تقاضای ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا و الصاق عکس به آن است. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب‌سایت سفارت دانمارک در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به مکان سفارت دانمارک در تهران امکان‌پذیر می باشد ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد.توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ پر کنید.فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه تکمیل شود.
به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان ( از می تا اکتبر) و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دو هفته زمان می‌برد. لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید. تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتلآماده خدمت به متقضیان می باشد.

.

مدارک لازم ویزای دانمارک

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا دانمارک :

  1. اصل پاسپورت متقاضی .
  2. کارت ملی و شناسنامه .
  3. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  4. در صورت داشتن سند ملک اصل و کپی ترجمه شده .
  5. نامه تمکن مالی از بانک و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  6. در صورت داشتن ویزا شنگن و یا ویزا کشور های معتبر کپی از آنها .
  7. گواهی اشتغال به کار یا ذکر سمت و حقوق و سایقه و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت .
  8. گواهی بازنشستگی .
  9. گواهی اشتغال به تحصیل .

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک :

جهت دریافت ویزا شنگن دانمارک می بایستی حداقل 6 هفته زود تر از زمان سفر به سفارت مراجعه نمائید .

ویزا شنگن دارای اعتبار 3 ماهه می باشد و در طول این 3 ماه شما حق کار در کشور دانمارک را ندارید

آدرس سفارت دانمارک

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

آدرس سفارت دانمارک:تهران ، خيابان دکتر شريعتي، بالاتر از پل صدر، کوچه هدايت، کوچه دشتي، پلاک 1

تلفن: 28155000 (021)

روز و ساعات کاري : دوشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 تا 12

امروز

.
يكشنبه 2 مهر 1396.
تاریخ شمسی :
الأحد 4 محرم 1439.
تاریخ قمری :
Sep 24 2017.
تاریخ میلادی :

درباره ما

تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتل آماده خدمت به متقضیان می باشد.

http://visaforvisa.com

تهران - ضلع جنوب غربی پل سید خندان - خیابان برازنده - پلاک 48 - واحد 1

تلفن:02187170

عضویت در خبرنامه

شما اینجا هستید: Homeکشورهای عضو شینگن دانمارک