ویزای جمهوری چک

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.90 (5 Votes)

جمهوری چک، یکی از کشورهای عضو قرارداد شنگن می باشد و ویزای توریستی چک، به صورت ویزای توریستی شنگن در سفارت تهران صادر می‌شود.

مطالعه بیشتر...

مدارک لازم ویزای جمهوری چک

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.56 (8 Votes)

مدارک لازمی که جهت اخذ ویزای جمهوری چک در سفارتخانه آن در تهران باید بهمراه داشته باشید.

مدارک لازم
مدارکی که علاوه بر فرم باید در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر می باشد:
توجه: از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت چک می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
شناسنامه ایرانی
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد
۴*۶ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی. پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چک.
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل در جمهوری چک برای کل مدت اقامت.

بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش داده و همچنین تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور چک داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در چک نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را با یک شرکت بیمه در چک انجام دهد.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتل آماده خدمت به متقضیان می باشد.

آدرس سفارت جمهوری چک

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

آدرس سفارت جمهوری چک در تهران: فرمانیه، بالاتر از دیباجی شمالی، شماره ١٩٩.
تلفن: ٢٢٢٨٨١٤٩ـ٠٢١
٢٢٢٨٨١٥٣ـ٠٢١
آدرس اینترنتی:
www.mzv.cz/tehran
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه
۱۲-۹


امروز

.
جمعه 6 مرداد 1396.
تاریخ شمسی :
الجمعة 5 ذو القعدة 1438.
تاریخ قمری :
Jul 28 2017.
تاریخ میلادی :

درباره ما

تیم ویزا فور ویزا با هدف ارائه خدمات نوین در 4 زمینه ویزا، وقت سفارت و پیکاپ ویزا و رزرو هتل آماده خدمت به متقضیان می باشد.

http://visaforvisa.com

تهران - ضلع جنوب غربی پل سید خندان - خیابان برازنده - پلاک 48 - واحد 1

تلفن:02187170

عضویت در خبرنامه

شما اینجا هستید: Homeکشورهای عضو شینگن جمهوری چک